Home » informatie runescape

informatie runescape

als je. je prayer ook traint en je attack of strength of defence dan gaat het traienn ook sneller.ik heb al pagina's gemaakt voor quests maar hier leg ik verder uit hoe je sneller hoger komt train tegen poppetjes die ongeveer even hogo zijn dus ben jij level 30 vecht dan tegen poppetjes van 21 en als je zo doorgaat ben je voor dat je het weet een level hoger.

 

dit zijn de andere skills

Agility Agility Construction Construction
Cooking Cooking Crafting Crafting
Farming Farming Fighting Fighting en Ranged
Firemaking Firemaking Fishing Fishing
Fletching Fletching Herblore Herblore
Hunter Hunter Magic Magic
Mining Mining Prayer Prayer
Runecrafting Runecrafting Symbool Slayer
Smithing Smithing Summoning Summoning
Thieving Thieving Woodcutting Woodcutting

de donker gekleurde skills. zijn voor members maar ik leg hier aleen de skills uit van de non members de member skills komen op een aparte pagina.

 

cooking

cooking het engelse woord voor koken. hoe train je je cooking je gaat gewoon een kip slachten of een andere beest en dan pak je de raw meat of  raw chicken daarna ga je naar en range (gasfornuis) en dan klik je op de kip en dan op de range en als het goed is er dan iest af van je remainder.

 

woodcuting

woodcutting is het engelse woord voor bomenkappen  dat hout heb je nodig om vuur te maken. 1x hout is 4 exp eraf van wat je moest halen.

 

firemaking

zoals ik al zei hout heb je nodig om vuur te maken  je hebt nodig een tinderbox in de shop kan je die kopen.  om vuur te maken gaat las volgt je klikt  op de tinderbox en daarna op het hout en dan maakt je poppetje een vuurtje.

 

mining

mining oftewel mijnen tin ore en copper ore heb je nodig voor een bronze bar. het gaat als volgt je lopt naar een furnace en je klikt op die furnace en dan klik op je die bruine vierkante ding en dan maakt die een bronze bar.

 

smithing

voor dit heb je een hammer nodig en die bronze bar je begint natuurlijk met lvl 1 dus dan kan je een hatchet  maken of een dagger allebei van bronze  je loopt naar een anivil en kan klik je op je bronze bar en dan op die anivil.

 

runecrafting

voor dit heb je een air talisman nodig. maar je moet eerst de quest rune mysteries doen kijk voor die informatie bij gratis quests runescape.

om dat te doen moet je ook naar een  magische steen de air staat in het noord oosten van falador.

 

crafting

dit is niet runes maken nee dit is diamanten en dat zo verder. als je een schaap sheert en daar een bolletje wol van maakt ga je al hoger en bij level 20 kan je een uncut sapphire in een sapphire dan is die meer waard dan eerst. en het is sim om de quest sheap shear te doen dan ga je van level 1 naar 3 als je die klaar hebt. kijk ook bij gratis questen runescape voor die informatie.

 

fishing

daarvoor heb je een net nodig als je dat heb kan je op vershillende plekken vissen 1 plek is byvoorbeeld lumbridge.die vissen kan je koken of verkopen.

 

magic

daarvoor heb je runes nodig je kan ze dus maken of kopen bij de grand exhange of gewoon bij de shop.

dan is het slim als je en staff hebt en dan ga je naar die 2 zwaardjes links onderin en klik je op 1 van die keuze.

 

prayer

prayer trainen is super makkelijk want elk dier poppetje die vermoord laat  botten achter dus die  pak je op en dan klik je erop en dan begraaft die ze en als je zo doorgaat ben je voor dat je het weet weer al een level hoger.

 


 

                                              plaatjes

 furnace in al kharid 

   Smelt-1.jpg image by freersmillionaire

 

tinderbox

 

dragon hatchet

 

air talisman

 

een oak dat kan je met lvl 15 woodcutting.

 

bones